Bertelsmässe 1:9

Längst ner på södra Gotland i Hamra socken ligger 1700-talshuset Bertelsmässe i klassisk kalksten. Huset som består av två våningsplan har fyra sovrum med upp till 11 sovplatser. Vid behov av fler sängplatser finns extra plats för luftmadrass samt en bod med sovmöjligheter. Huset har tre sällskapsrum, ett kök och en fantastisk uteplats med kvällssol. Det finns två badrum med tvättmaskin, dusch och toalett. På den stora tomten finns goda möjligheter att spela kubb, fotboll m.m. Bilder på huset och omgivningen finns här.

Huset ligger på cykelavstånd till flera badplatser, raukområde och restaurang. I närheten finns flera restauranger och caféer både för lunch och middag. I närbelägna Hamra finns utöver Hamra krog även ett bageri som säljer färska frallor och bullar. ICA, som är ombud för Systembolaget, finns i Burgsvik som ligger en mil från Bertelsmässe.

Huset hyrs ut veckovis för 17 500 kr/vecka under högsäsong och 12 500 kr/vecka under lågsäsong. Se bokning för mer information samt lediga veckor.

För frågor, mer information och bokning så finns vi att nå på bertelsmasse@hotmail.com.

Området